Ποιοι είμαστε?

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Προσέγγισης «γραμμή», υπάρχει για να στηρίζει όλα τα μέλη της οικογένειας σε θέματα ψυχικής υγείας.
Είναι ένας σύγχρονος επιστημονικός φορέας, που καινοτομεί σε όλα τα πλαίσια ανάπτυξης και παροχής των υπηρεσιών του, σε συνεργασία με ειδικούς διαφόρων επιστημονικών πεδίων.

Ο προσωπικός σας προβληματισμός, γίνεται για τη «γραμμή» υποχρέωση και η προσωπική σας ανάγκη εύρεσης άμεσων λύσεων, στόχος!

Με τρόπους απλούς και ευρύτερα κατανοητούς έχουμε τη δυνατότητα να μετατρέψουμε την επιστημονική κατεύθυνση σε ξεκάθαρο δικό σας προορισμό και κάθε εξειδικευμένη απάντηση, σε συγκεκριμένες προτάσεις με πρακτική εφαρμογή επίλυσης.

«γραμμή», σημαίνει Επαφή, Επικοινωνία,
Κατεύθυνση και τελικά Διέξοδο στους σύγχρονους προβληματισμούς μικρών και μεγάλων.

Η Φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία στη «γραμμή» καθορίζεται από την πεποίθηση για ανατροπή της υπάρχουσας κοινωνικής αντίληψης σχετικά με την προσέγγιση του ανθρώπινου συναισθήματος.

Πιο συγκεκριμένα :

Ο στόχος μας

Στόχος για τη «γραμμή» είναι να πάρει θέση με ευθύνη απέναντι στο όλο και πιο συχνό ερώτημα «Που θα μπορούσα να απευθυνθώ?».

Ποιους Αφορά

Η «γραμμή» αφορά όλους μας και όλοι την αφορούν!

Με γνώμονα την οικογένεια, απευθυνόμαστε σε κάθε ενήλικο ή ανήλικο μέλος, γιατί ο προβληματισμός, το αδιέξοδο ή το σύμπτωμα, δεν αποτελούν ηλικιακό, κοινωνικό ή άλλο «προνόμιο». Απευθυνόμαστε επίσης σε φορείς (εκπαίδευσης, υγείας, ψυχαγωγίας), τμήματα HR εταιρειών και συλλόγους, προσφέροντας τη δυνατότητα οργάνωσης και παρουσίασης θεμάτων που θα μας υποδείξουν σε χώρο της επιλογής τους.

Η «γραμμή» έχει τη γνώση που χρειάζεστε,
τον τρόπο που απαιτείται και τα μέσα που ενδείκνυνται. Αρκεί μόνο το ενδιαφέρον σας να γίνει
πρωτοβουλία στην επικοινωνία σας μαζί μας!.